AHMET ÜMİT SEZER - OKUL MÜDÜRÜ

Ahmet Ümit SEZER Şişli doğumludur.

Meslek hayatında sırasıyla;

Bostancı İlköğretim Okulunda (Silopi/ŞIRNAK) öğretmenlik, Bostancı İlkokulunda (Silopi/ŞIRNAK) öğretmenlik, Çallı İlkokulunda (Koçarlı/AYDIN) öğretmenlik yapmıştır.

20.03.2016 tarihinde yapılan Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı yazılı sınav sonucuna göre Güzelhisar İlkokulunda (Efeler/AYDIN) Müdür Yardımcısı olmuştur, sonrasında Tepecik İlkokulunda (Efeler/AYDIN) Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

20.03.2022 tarihinde yapılan; 2022 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme yazılı sınavında (MEB-EKYS); 88,46125 puan alıp yazılı sınav sonuçları içinde Aydın İl 1.’si olmuştur. Sonrasında da atama takvimi doğrultusunda yapılan değerlendirmeler neticesinde 26.10.2023 tarihinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda (Efeler/AYDIN) Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır.

Mezun Olduğu Üniversiteler

1-) Muğla Üniversitesi (Eğitim Fakültesi/İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Programı)

2-) Anadolu Üniversitesi (Hukuk Bölümü/Adalet Programı)

3-) Adnan Menderes Üniversitesi (Sosyal Bilimler Enstitüsü/ Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans Programı)