Nis

Birlik ve beraberlik duygusunun zirvelere taşındığı mübarek Ramazan Bayramı, sevgi, hoşgörü ve merhametin gönüllerimizi süslediği müstesna günlerdir.

Büyüklerimizin küçüklerine şefkat ve sevgisini en bariz şekilde gösterdiği, küçüklerin de büyüklerine saygı ve hürmette çok cömert olduğu bu günler, birbirimizi daha iyi anlamak ve daha çok sevmek adına çok büyük bir fırsattır.

Mehmet Akif Ersoy ailesi olarak sevdiklerinizle birlikte huzurlu,mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi temenni ediyoruz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, evde aile ile geçirilen zamanın niteliğinin artırılması, çocuklara zenginleştirilmiş bir çevre sunulması amacıyla okul öncesi eğitim, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik "Ara Tatil Etkinlik Kitabı" hazırlandı.

Hazırlanan etkinlik kitabı, 6-14 Nisan tarihlerini kapsayan ara tatilde, çocukların okul ile ev arasındaki devamlılığı destekleyerek bilgi, beceri ve tutumların kalıcılığının sağlanması için tamamı özgün etkinliklerden oluşuyor.   Bu kapsamda "Okul Öncesi Eğitim Ara Tatil Takvimi"nde; çocukların aileleri ile doğada zaman geçirmesi için "Doğada Bir Gün", ailece evde yapılacak bir etkinlik veya bir oyunun yer aldığı "Aile Zamanı" ve çocukların okulda öğrendiklerini evde pekiştirmesine fırsat sağlamak için "Günün etkinliği" başlıklarına yer verildi.   İlkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan "7'den 70'e İlkokul Ara Tatil Etkinlik Kitabı"nda Ramazan Bayramı ile ilgili değerlere yer verildi. Öğrenciler için eğlenirken öğreten çeşitli etkinlikler hazırlandı.   Ortaokul öğrencileri için hazırlanan "7'den 70'e Ara Tatil Etkinlik Kitabı"nda ise derslere yönelik etkinliklere yer verildi, deneyler hazırlandı, milli ve manevi değerler gözetildi.   Etkinliklerde Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından dijital ortamda ve basıma hazır şekilde hazırlanan kitapta EBA'da yer alan içeriklere yönlendirmeler yapılarak dijital oyun bağlantılarına yer verildi. Ara tatil sürecinin Ramazan Bayramını da kapsamı nedeniyle arife gününden başlayarak millî ve manevi değerleri önceleyen bir süreç tasarlandı.   "Okul Öncesi Ara Tatil Etkinlik Takvimi" için tıklayınız. "İlkokul Ara Tatil Etkinlik Kitabı" için tıklayınız.

Nis

⁠’Aile çiçeklerimiz ‘ En güzel çiçekler ailemizle birlikte toprağa hediye edilendir.

Nis

4/C sınıfı her güne bir önceki günden daha keyifli buldukları oyunlarla katılıyorlar.

-Balonla Badminton

-Göz göze turnuva

Nis

3/E sınıfı öğrencileri öğretmenleri Hatice TİKVEŞ rehberliğinde okul bahçesine tohumun gelişimini gözlemlemek  için, hazırlık yaptı. Bahçeyi yabani otlardan temizleyip toprağı dikim için hazırladılar. Eğlenerek toprak ile ilgilendiler

Nis

Kitap elindeyse , dünya elinde diyen 2/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nil Seda DEMİRBAŞ rehberliğinde en iyi dostun kitap olduğunu söylediler.

Nis

3-A Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Leyla KOCAÇAKIR rehberliğinde  '' Dünya tiyatrolar günü ''için etkinlik yaptılar.

Mrt

2/A sınıfı öğrenciler ‘Ülkemi Tanıyorum ‘ etkinliği ile seçtikleri şehirleri araştırıp sınıfta arkadaşlarına sundular.