Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

.
Yedi Eylül Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No 20/C EFELER / AYDIN
Vizyon
Biz Okulumuzda; Her bireyin kendi yeteneklerini ortaya koyabileceği,dünyadaki teknolojik gelişmelerden ve bilgi birikiminden yararlanabileceği,“HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK” düşüncesiyle hareket edeceği,kendi özgür iradesiyle duygu ve düşüncelerini açık yüreklilikle söyleyebileceği çağdaş ve demokratik bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmak istiyoruz. Geleceğe umutla bakabilmek için “HAYATA GİDEN EN KISA YOL” MehmetAkif Ersoy İlkokulu’dur.
Misyon
Biz, MehmetAkif Ersoy İlkokulu Olarak, Milli eğitimin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda, bütün öğrencilerimizin; •Her birinin farklı öğrenme becerilerine sahip olduğunun bilincinde, "Herkes Öğrenebilir" ilkesini gerçekleştirmek, karşılaştıkları güçlükleri aşabilecek şekilde çözüm bulma becerileri gelişmiş,sorumluluk sahibi gençler olarak yetişmelerini sağlamak, • Çağdaş, gelişmeye ve değişime açık, araştırmacı, teknolojik gelişmeleri yakından izleyebilen, başarıyı kendine ilke edinen,21.yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçları yönünde üst eğitim kurumlarına öğrenci yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz web siteleri etkin kullanım sıralamasında Efeler ilçemizde 1,Aydın ilinde 2.olmuştur. Okulumuz web siteleri etkin kullanım sıralamasında Efeler İlçemizde ve Aydın ilimizde 1. olmuştur.(2019-2020) Okulumuz web siteleri etkin kullanım sıralamasında Efeler İlçemizde 1.,Aydın ilimizde 3.olmuştur.(2020-2021)
Merkezi Sistem Kalorifer
Şehir İçi 12 Nolu Hat