Okul Müdürümüz Ahmet Ümit SEZER "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" ile ilgili mesaj yayımladı.

Milli iradenin temsilcilerinin 23 Nisan 1920’de oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldığı gün; Hem kurtuluş savaşımızı zafere götüren yolun başlangıcı, hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin müjdecisi olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenliğimizin sembolü olan meclisimizin açılışından bir süre sonra, 1929 yılında bugünü ayrıca çocuklara armağan etmiştir.

Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek değerli öğretmenlerimizle velilerimizin ortak sorumluluğu ve hedefi olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle ; çocuklarımıza armağan edilen ve milli iradenin değerini bizlere tekrar hatırlatan bu anlamlı günde başta; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını  ,şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor çocuklarımıza  barış, huzur,mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyorum.

Yayın: 23.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 22:26 - Görüntülenme: 45