Ekm

2015 - 2016 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI VELİ ORİYANTASYON PROGRAMI BAŞLAMIŞTIR.ANASINIFI VE 1. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİNE OKULUMUZUN TANITIMI YAPILARAK REHBER ÖĞRETMENİMİZ ŞERİFE DÖNMEZ TARAFINDAN OKULA BAŞLAYAN ÇOCUKLARDAKİ UYUM İLE İLGİLİ SEMİNER VERİLDİ.

Eyl

28/09/2015 tarihinde ders zilinin çalmasıyla başlayan 2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yıllı tüm Eğitim Çalışanları Öğrenciler ve Velilerimnize hayırlı olmasını diliyoruz. Aynı zamanda kutlanan Eğitim Haftası çerçevesinde yapılan programda Okul Müdürümüz Taner YEDİNCİ ´ nin açılış konuşması, Sınıf Öğretmenimiz Cemal TURHAN tarfından hazırlanan kutlama programı akabininde Emekli Öğretmen ve aynızamanda Yedi Eylül Mahalle Muhtarı Mevlüt ZEREN´ in konuşması ile tamamlanarak öğrencilerimiz ilk derslerini görmek üzere sınıflarına alınmıştır.

Tem

OKULUMUZ VE HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ İLE OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ KAPSAMINDA YÜRÜTÜLEN FUTBOL YAZ OKULU TÜM HIZIYLA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR. YOĞUN İLGİ GÖREN ETKİNLİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN DAHA SAĞLIKLI VE BİLİNÇLİ SPOR YAPMALARINI SAĞLAMAKLA BİRLİKTE GELECEĞE YETENEKLİ SPORCULAR YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYOR.

02/06/2015 tarihinde her yıl sonu yapılması adet olan 8. Bahar Şenliği etkinliğimizi gerçekleştirdik. Yoğun ilgi gören şenliğimizde öğrencilerimizin gösterileri ve velilerimizin şiir, koro gibi etkinlikleri geceye renk katarken birbirinden güzel hediyeler çekilişile sahiplerini buldu. 9. Şenliğimizde buluşmak dileği ile emeği gecen herkese minnetdarız.