Eyl

Sevgili öğrencilerimiz yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun. Biliyoruz okulunuzu, arkadaşlarınızı ve öğretmenlerinizi çok özlediniz. Tekrar okulların yüz yüze eğitime ara vermemesi için hep beraber gayret etmemiz gerekiyor. Maskelerinizi devamlı olarak takmanızı ve temizliğinize özen göstermenizi rica ediyoruz. Derlerinize düzenli çalışacağınıza ve bol bol kitap okuyacağınıza eminiz.

Eyl

Değerli velilerimiz, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı  başladı.

Bakanlığımızın aldığı kararlar gereği öğrencilerimizi ve toplumumuzu salgından korumak amacıyla velilerimizin okul içine girişine izin verilmeyecektir. Bu konuda tüm velilerimizden anlayış bekliyoruz. Lütfen öğrencinizi okul çantası ve kıyafetleri eksiksiz olacak şekilde okul kapısından bırakınız. Giriş ve çıkışlarda kalabalık oluşturmayınız.

Unutmayın ki yüz yüze eğitimin başlaması kadar sürekli olarak devam etmesi de önemlidir. Sürekli olarak devam etmesi de hep beraber başaracağımız bir durumdur. Maske-Mesafe-Hijyen konularına çok dikkat etmenizi önemle rica ederiz.

Öğretmenlerimiz ile görüşmelerinizi lütfen telefon aracılığıyla yapınız. Sınıflara ve bahçeye girmeyiniz.

Eyl

Okuumuz Günlük Zaman Çizelgesi aşağıda yayınlanmıştır.Öğrencilerimizin dersleri erken başladığından dolayı akşamları erken yatmaları önem arz etmektedir.Saatlere uyalım.

Değerli Öğrencilerimiz,kıymetli velilerimiz,

Okulumuzun sitesi her gün güncellenmektedir.

Haberi ve duyuruyu sitemizde okuduğumuzda en altta sağda beğen tuşu vardır.Lütfen sitemize her giriş yaptığımızda beğen tuşuna basalım.

Ağu

Millî Eğitim Bakanlığı öğretmen atama takvimi güncellendi. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için eğitim kurumu tercihleri, 29 Ağustos-2 Eylül'de alınacak.

2021 Mart Sözleşmeli Öğretmenliğe Başvuru ve Atama Takvimi'nde değişikliğe gidildi.   Buna göre, atama işlemleri için eğitim kurumu tercihleri 29 Ağustos-2 Eylül'de alınacak olup atama sonuçları ise 3 Eylül'de ilan edilecek.

Ağu

1. Sınıf kuralarimiz 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 10:30 da yapılacaktır.

1 Eylül Çarşamba ile 3 Eylül 2021 Cuma günü arası Anasınıfı ve 1. Sınıflara Uyum Haftası Programı vardır.

Tüm Ana Sınıfı ve 1.Sınıf Velilerimize Duyurulur.

Ağu

Efeler Yeniköy İlkokulu sınıf öğretmeni iken il içi atama kararnamesiyle okulumuz sınıf öğretmenliğine atanan Faruk DURUKAN ´ı tebrik ediyor, okulumuza hoş geldiniz diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.Öğretmenimiz 3-D Sınıfını okutacaktır.

Değerli Velilerimiz,

ÇOK ÖNEMLİDİR.

Malumunuz Covid19 pandemi hastalığı son günlerde hızlı yükselişine devam ediyor.

Bu hastalıktan kurtuluşun tek yolunun aşı yaptırmak olduğu bilimsel gerçek olarak durmaktadır.

Okullarımızda yüzyüze eğitime başlayabilmek için paydaşlarımızın aşı olmaları gerekmektedir.

Önemle Duyurulur.

Ağu

2021-2022 Öğretim Yılı Anasınıfı ve 1.Sınıfların kayıtları başlamıştır.

Değerli öğrencilerimiz,Sayın velilerimiz;

Korona virüs vakalarının azalışa geçtiği bu dönemde lütfen tedbirlere uyalım.Dışarı çıkarken maske takalım.Kalabalık ortamlardan elimizden geldiğince uzak duralım.İşimiz olmadığında dışarı çıkmayalım.

Aşı sırası geldiğinde zaman kaybetmeden gidip aşımızı olalım.

Afyonkarahisar Selçuklu İlkokulu İlkokullar arası Online Kodlama Yarışması düzenlemektedir.

16-06-2021

Eğitim öğretim faaliyetlerine destek olmak amacıyla 4. sınıflar için Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden daha önce 1-6. üniteleri kapsayan 32 fasikül yayımlanmıştı.

4. sınıflar için aynı serinin 7, 8, 9 ve 10'uncu üniteleri ile ilgili yedi ayrı fasikül daha yayımlandı.

Böylece 4. sınıflarla ilgili yardımcı fasikül serisi tamamlanmış oldu.

4.sınıf düzeyinde hazırlanan yeni fasiküller, 2020-2021 eğitim öğretim yılının son dört ünitesini kapsıyor ve Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden çoktan seçmeli soru ve etkinlikler içeriyor.   Bu fasiküllerle birlikte dördüncü sınıflar için 41 fasikülde toplam 3 bin 580 soru ve etkinlik yayımlanarak seri tamamlandı. Yeni yayımlanan fasiküllere http://meb.gov.tr/ ve "http://odsgm.meb.gov.tr/" adresinden erişilebiliyor.

GIDANI KORU, SOFRANA SAHİP ÇIK!

Yiyecek israfını önleme ve bu konuda bilinçlenme hareketine sen de katıl!

SEN DE SÖZ VER REKOR GELSİN!

Dünyada çevre ve sürdürebilirlik konusunda en çok imza toplanan çevrimiçi kampanya olmak için birlik oluyoruz!

Sertifikalarımızı paylaşarak, farkındalığımızı tüm Türkiye'ye yayıyoruz.

Sizler de gidanikoru.com sayfasına giderek söz verebilir, sertifikanızı aldıktan sonra sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

02 Temmuz 2021 Cuma gününe kadar 1. ve 2. gruplarla aynı gün ve saatlerde  eğitim öğretim faaliyetleri devam edecek.

16-06-2021

Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitim süreciyle ilgili planladığı telafi programını "telafide ben de varım" slagonuyla duyurdu. İsteyen öğrencilerimiz "https://telafidebendevarim.meb.gov.tr/" internet sitesi aracılığı ile ihtiyaç duydukları alanlarda telafi eğitimi alabilirler. Hazırlanan internet sitesine ulaşmak için "https://telafidebendevarim.meb.gov.tr/" tıklayınız.