Değerli Paydaşlarımız;

Pozitif vakaların azalış gösterdiği bu dönemde, hem kendi, hem de ailenizin sağlığı açısından, "Maske, Hijyen ve Sosyal Mesafe" kurallarına azami derecede dikkat etmenizi rica ediyoruz.

eTwinning Projeleri Tanıtım Günleri başlıyor!

️Üç gün boyunca her oturumda 16 öğretmenimiz projelerini tanıtacaktır.Zoom ID ve şifre detayları posterimizde mevcuttur.

️Tüm öğretmenlerimiz davetlidir.

️1.Gün-04.06.2021(Bugün)  ....Her şey AYDIN     için.

⏰21.00

7 Haziran'dan itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenler aşı olacak.

Aşılama sürecinde yeni bir dönem başlıyor.

Açıklama, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Bakan Koca, tarih verdi; 7 Haziran'dan itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerin aşılanacağını duyurdu.

Dr. Fahrettin Koca   @drfahrettinkoca Önümüzdeki hafta aşılama programımız için yeni bir dönem daha başlıyor. 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerimiz aşı olabilecekler. Aşı ile bağışıklık kazanacak ve salgını gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin. ÖS 7:29 · 2 Haz 2021

Değerli öğrencilerimiz,Sayın velilerimiz;

Korona virüs vakalarının azalışa geçtiği bu dönemde lütfen tedbirlere uyalım.Dışarı çıkarken maske takalım.Kalabalık ortamlardan elimizden geldiğince uzak duralım.İşimiz olmadığında dışarı çıkmayalım.

Aşı sırası geldiğinde zaman kaybetmeden gidip aşımızı olalım.

Yeşilay Uzaktan Eğitim Platformu'nda öğretmenler, öğrenciler, bağımlılık profesyonelleri ve bağımlılıklarla ilgili bilgi almak isteyen herkes için hazırlanmış alkol, madde, tütün, teknoloji bağımlılığı ve sağlıklı yaşam alanlarında etkinlikler, videolar ve interaktif içerikler bulunmaktadır.

Öğretmen ve öğrenciler Yeşilay Uzaktan Eğitim Platfotformu içeriklerine hem EBA üzerinden hem de https://uzaktanegitim.yesilay.org.tr adresinden EBA hesap bilgileriyle erişebilmektedir.

01-06-2021

May

Bakanlığımızın yüz yüze eğitimin başlaması talimatı gereğince:

Yarın 1 Haziran 2021 Salı günü 1.Grup öğrencilerimiz en geç sabah 08:30 da okulda olacaklardır.

Çarşamba günü okul yoktur,uzaktan eğitim devam edecektir.

Perşembe ve Cuma günü 2.Grup öğrencilerimiz sabah en geç 08:30 da okulda olacaklardır.

Öğlen 12:30 da derslerimiz bitecektir.

Tüm paydaşlara önemle duyurulur.

May

Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında, 1 Haziran Salı gününden itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanacaktır. Diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edecektir.    7 Haziran Pazartesi günü ise tüm ortaokul ve liselerimizde haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçilecektir.    Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarımızda yüz yüze eğitime 1 Haziran Salı gününden itibaren haftanın 5 günü tam zamanlı olarak başlanacaktır.    Okullarımızdaki yüz yüze eğitimlere katılım, isteğe bağlı olup "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu"ndaki koşullar doğrultusunda gerçekleştirilecektir.    2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecektir.    Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Değerli Veliler,

Pandemi sebebi ile sağlıklı beslenme kadar yeterli sağlıklı uyku da çok önemlidir. Gelişim çağında olan çocuklarımızı çok geç saatlerde yatrmamaya, düzenli, yeterli, sağlıklı uyku için özen göstermeliyiz.

DeğerliÖğrencilerimiz,Sayın Velilerimiz

Yarı yıl tatilinde web sitemizi takip etmeyi unutmayalım.Haber ve duyuruları okuyalım ve beğen tuşuna basalım.

May

Değerli Öğrencilerimiz ; Okulun Dışında da Hijyen Kurallarına Uyalım...MASKE-MESAFE-HİJYEN (TEMİZLİK) Kurallarına Uyalım.Uymayanları da Uyaralım.

May

Siz değerli öğretmenlerimizden, okulumuzun web sitesini güncel ve içeriğini zengin tutmak için yaptığınız etkinliklerinin içeriğini görsel biçimde (fotoğraf, resim, video, gibi)  zümre gruplarından paylaşmanızı rica ederiz. Kurumumuzun tanınırlığını artırmak, paydaşlarımıza daha etkin ulaşmak için öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ürettiği ve yaptıkları içerikleri web sayfamızda yayınlamamız önem arz etmektedir. Bu kapsamda özverili çalışma ve destek olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

May

Öğretmenlerimiz tarafından EBA Platformu ve WhatsApp üzerinden sizler için  ödevler atılmaktadır. EBA'ya ve WhatsApp a giriş yaparak zamanında ödevleri  yapınız.

Bir ALO kadar yakınız

09-03-202118-02-2021

27-05-202127-05-202127-05-2021

*ESERLERİN OKULA SON TESLİM TARİHİ 15.06.2021'dir.

DETAYLI ŞARTNAME İÇİN LÜTFEN

TIKLAYINIZ

May

GIDANI KORU, SOFRANA SAHİP ÇIK!

Yiyecek israfını önleme ve bu konuda bilinçlenme hareketine sen de katıl!

SEN DE SÖZ VER REKOR GELSİN!

Dünyada çevre ve sürdürebilirlik konusunda en çok imza toplanan çevrimiçi kampanya olmak için birlik oluyoruz!

Sertifikalarımızı paylaşarak, farkındalığımızı tüm Türkiye'ye yayıyoruz.

Sizler de gidanikoru.com sayfasına giderek söz verebilir, sertifikanızı aldıktan sonra sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.